PHP-Fusion Core 7 Edition Final

På vegne af dev team er jeg stolt af at kunne meddele den officielle frigivelse af PHP-Fusion Core 7 Edition. Efter næsten 8 måneders hårdt arbejde er vi overbeviste om at v7 tager PHP-Fusion til dens næste evolution. Features inkluderer bedre sikkerhed, en mere fleksibel theme engine, modulerbar bbcode og brugerfelt systemer og meget meget mere. For uddybende detaljer læs da venligst Feature Comparison siden.

V7 kan installeres som ny eller du kan opgradere fra v6.01. Læs venligst den medfølgende readme-fil før du installerer eller opgraderer. Bemærk at v6 mods, infusioner og temaer IKKE er kombatibel med v7, du skal enten opdatere elle fjerne sådanne FøR du opgraderer til v7.

Selvom vi har taget hånd om alle indrapporterede bugs i RC-fasen, kan der stadig forekomme andre. Hvis du finder en bug, der kræver dev teamets opmærksomhed, så venligst indrapporter via vores nye Roadmap / Bugtracker.

Jeg ønsker samtidig at takke alle for deres store indsats.

Download PHP-Fusion Core 7 Edition

Additional locale packs

Digitanium on Aug 11 2008 at 12:58:21

Flytterod

Agurketiden er ovre for en stund og den kommende version af PHP-Fusion er på trapperne. Endnu en release candidate er tilgængelig - denne er dog på nuværende tidspunkt ikke officielt supporteret. Ikke desto mindre har vi valgt at lancere et par nye fora i håbet om at holde de to versioner tydeligt adskilte, hvor det står brugerne frit for at udveksle infusioner, modifikationer, elementer, tips og tricks til den kommende version. Også de danske sprogfiler er på gaden - men også her kan mindre fejl og mangler forekomme i finpudsningsfasen. Som stambesøgende og andre garvede fusionister formodentlig vil have bemærket har vi i mellemtiden opgraderet PHP-Fusion.dk, som nu fremstår i nye klæder. Bær over med os, mens flytterodet står på - vi arbejder på højtryk... Vi beklager ulejlighederne.

Ny debat: "Kravlegården"
Som ny bruger af PHP-Fusion kan man have svært ved at komme i gang. Man går tit i stå, og har mange spørgsmål, som man måske kvier sig ved at stille i forum fordi man måske synes at de virker "dumme".

Derfor har vi oprettet en ny debat: "Kravlegården"...
PHP-Fusion Core 7 Edition Beta
Dette er nyheden alle har ventet på, PHP-Fusion Core Udgave 7 er nu trådt ind i BETA-fasen,
Vi forventer en endelig udgivelse om ca. 3 - 4 uger.

Udviklingsholdet, har arbejdet hårdt og grundigt siden Januar, specialt efter at SVN kom i brug.
Så hvad indeholder v7? Du kan taget et kig i udviklingsloggen (dansk) eller den helt "up-to-date", på engelsk, som viser de største ændringer siden v6.1.
Deriblandt er der en masse store ting, hurtigere loading, bedre sikkerhed og meget mere fleksible designs.

Version 7 vil præsentere én ny era for PHP-Fusion, med muligheder for mange spændene muligheder, i fremtidige versione. Kig efter PHP-Fusion Core Udgave 7 een gang i Juni (Ja, Juni 2008!).
· Digitanium on May 19 2008 at 13:05:47