Navigation
Supportsider
Staben
Senest Online
max_og_mule02:44:54
helmuth10:48:01
Niller12:54:25
HenningS 2 Dage
Henrik Bendtsen 3 Dage
KFJ 3 Dage
inga 5 Dage
svabbi 5 Dage
flj 6 Dage
Bubbi 1 Uge
Besøgende
Gæster online: 8

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,746
Nyeste bruger: Skafte
Se indlæg
 Udskriv debat
Lang login tid
gittedl
Jeg har tidligere haft DomainDirect til webhost, men de er nu blevet lagt sammen med Surftown, og det har ikke været uden problemer.

Før flytningen fungerede siden normalt, men efter at den er kommet over på en server hos Surftown, så har jeg flere gange været udsat for en lang login tid. Så sent som her til morgen hvor at fra jeg havde tastet mit brugernavn og kodeord ind til at jeg rent faktisk havde adgang til siden der gik der 87,8 sekunder.

Jeg troede så, at det måske var min browser den var gal med, men jeg har oplevet fejlen både i Google Chrome og Mozilla Firefox.

Har i nogen ide om hvad der kan være problemet? Eller skal jeg igen kontakte supporten på Surftown, for at høre om det er hos dem den er gal med?
Gitte
PHP-Fusion Version 7.02.07
Startet med PHP-Fusion 1. Januar 2007
 
www.prinzmetal.dk
flj
Jeg ville tage fat i supporten - svært at forestille sig, at problemet ligger hos dig, hvis du ikke har ændret noget særligt.
 
janmol
Enig med sidste ærede taler ... det kan hænge sammen med, at man måske har flyttet fra en server til anden og nedprioriteret den nye ... for du får da ikke fejl ... eller hvad???
Take it easy but take it.
.........................................................
Jan Mølgaard, it-konsulent og oversætter
http://wordit.dk
 
http://www.janmol.dk
Spring til debat: