Navigation
Supportsider
Senest Online
viklake02:21:37
olelau07:22:53
Henrik Bendtsen 1 Dag
Anne20 2 Dage
helmuth 4 Dage
flj 6 Dage
Kenneth 6 Dage
Doom1 6 Dage
HenningS 1 Uge
orgermer 2 Uger
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 174
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
PHP-Fusion - Danmark » PHP-Fusion version 7 » Elementer v7
 Udskriv debat
Kode til profilbilled
esig

Skulle der mon være en her der har lyst til at hjælpe lidt med et lille problem jeg sloges med?

Jeg har nedestående kode som jeg godt kunne tænke mig at pifte lidt op så den passer til www.service-centret.dk

Der ud over skal den gerne indeholde brugerens profilbilled når man er logget ind, og hvis man ikke har indsat et billed skal /images/profil.png bruges.

Jeg ved der er så mange kloge mennesker herinde og at det for de fleste ikke er svært, men for mig der kun lige kan klippe og klister lidt er opgaven desværre for stor.

På forhånd tusind tak - Koden kommer her.

PHP
  1. <?php
  2.     $msg_count = dbcount("(message_id)", DB_MESSAGES, "message_to='".$userdata['user_id']."' AND message_read='0' AND message_folder='0'");
  3.  
  4.  echo "<table border='0' width='100%'>
  5.   <tr><td width='1%' valign='top'>
  6.   <p></p>
  7.   
  8.  
  9. </td>
  10.   <td width='50%' valign='top'>
  11.   Hej <strong>".$userdata['user_name']."</strong> ,Velkommen til Service Centret´s hjemmeside.
  12. <center><img src='http://www.nembiludlejning.dk/infusions/car_booking/images/logo.gif
  13. '</center>
  14.  
  15.  
  16. <p>";
  17.  if ($msg_count) {
  18.        echo "<strong><a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".sprintf($locale['global_125'], $msg_count);
  19.        echo ($msg_count == 1 ? $locale['global_126'] : $locale['global_127'])."</a></strong>\n";
  20.     }
  21.  echo "
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  ";  
  27.   $result_bonus = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."my_booking_adresse WHERE bruger_id=".$userdata['user_id'].""); 
  28. $data_bonus = dbarray($result_bonus);
  29.   $bonus_saldo = $data_bonus['bonus_saldo'];
  30.   if ($bonus_saldo == "") $saldo_txt = "0,00";
  31.   if ($bonus_saldo != "") $saldo_txt = $bonus_saldo;
  32.   echo 
  33.  
  34.    <p>
  35.   
  36.   Din bonus saldo er 
  37. <strong><span style='color:red'>kr. ".$saldo_txt." </span></strong>
  38.   
  39.  
  40.    *   <a href='http://www.service-centret.dk/infusions/my_booking/print_bonus_2.php' target='_blank'>Print din bonus</a>
  41.  
  42.  
  43.  
  44.  
  45.    
  46.         </td>
  47.  <center><td width='45%' valign='top'>
  48.   <p>";
  49.  if ($msg_count) {
  50.        echo "<strong><a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".sprintf($locale['global_125'], $msg_count);
  51.        echo ($msg_count == 1 ? $locale['global_126'] : $locale['global_127'])."</a></strong>\n";
  52.     }
  53.  echo "<u><strong>Vi har registreret følgende oplysninger om dig.</strong></u> 
  54.  
  55.  
  56.  
  57.  ";
  58.  
  59.  
  60.  
  61.   $result_bonus = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."my_booking_adresse WHERE bruger_id=".$userdata['user_id'].""); 
  62. $data_bonus = dbarray($result_bonus);
  63.   $bonus_saldo = $data_bonus['bonus_saldo'];
  64.   if ($bonus_saldo == "") $saldo_txt = "0,00";
  65.   if ($bonus_saldo != "") $saldo_txt = $bonus_saldo;
  66.   echo " ".$userdata['user_fullname']."
  67.   ".$userdata['user_adresse']."
  68.    ".$userdata['user_postnr']." ".$userdata['user_distrikt']."<p>
  69.   <strong>Telefon:</strong> ".$userdata['user_phone']."
  70.     
  71.   <strong>Bilmærke:</strong>  ".$userdata['user_carmodel']." ".$userdata['user_cartype'].
  72. <strong>Reg.nr.:</strong> ".$userdata['user_number']."
  73.  
  74.  
  75. </td></center>
  76.  </tr>
  77.  </tr>
  78.  </table>";
  79.  
  80. echo "<a href='http://service-centret.dk/infusions/service_bestilling/service_bestilling_start.php'><img src='".IMAGES."img_service.png' alt='' /></a>";
  81.  
  82. echo "<a href='http://service-centret.dk/infusions/service_bestilling/service_bestilling_start.php'><img src='".IMAGES."bestil_kort.png_old' alt='' /></a>";
  83.  
  84. echo "<a href='http://service-centret.dk/infusions/service_bestilling/service_bestilling_start.php'><img src='".IMAGES."bestil_falck.png' alt='' /></a>";
  85.  
  86. ?>
  87.  
  88. <hr>

Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
 
www.service-centret.dk
- Tony -
Ville også prøve med klippe klistre og fandt denne linje i en setuser.php der skulle kunne netop det og fandt denne linje, men desværre synes jeg ikke det lige virker for mig


echo "''";


Så har istedet prøve dette



   $msg_count = dbcount("(message_id)", DB_MESSAGES, "message_to='".$userdata['user_id']."' AND message_read='0' AND message_folder='0'");

echo "
 
 
 

 
 
 

 






 

  Hej ".$userdata['user_name']." ,Velkommen til Service Centret´s hjemmeside.


";
if (empty($userdata['user_avatar'])) {

Echo "''";
} else {
Echo "''";
}
Echo " '

 



";
 if ($msg_count) {
       echo "".sprintf($locale['global_125'], $msg_count);
       echo ($msg_count == 1 ? $locale['global_126'] : $locale['global_127'])."
\n";
    }
 echo "
 
 
 
 
 "; 
  $result_bonus = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."my_booking_adresse WHERE bruger_id=".$userdata['user_id']."");
$data_bonus = dbarray($result_bonus);
  $bonus_saldo = $data_bonus['bonus_saldo'];
  if ($bonus_saldo == "") $saldo_txt = "0,00";
  if ($bonus_saldo != "") $saldo_txt = $bonus_saldo;
  echo "
 
   


 
  Din bonus saldo er
kr. ".$saldo_txt."
 
 
   *   Print din bonus
'
 
 
 
 
   
       


 

";
 if ($msg_count) {
       echo "".sprintf($locale['global_125'], $msg_count);
       echo ($msg_count == 1 ? $locale['global_126'] : $locale['global_127'])."
\n";
    }
 echo "Vi har registreret følgende oplysninger om dig.



 
 
 ";
 
 
 
  $result_bonus = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."my_booking_adresse WHERE bruger_id=".$userdata['user_id']."");
$data_bonus = dbarray($result_bonus);
  $bonus_saldo = $data_bonus['bonus_saldo'];
  if ($bonus_saldo == "") $saldo_txt = "0,00";
  if ($bonus_saldo != "") $saldo_txt = $bonus_saldo;
  echo " ".$userdata['user_fullname']."

  ".$userdata['user_adresse']."

   ".$userdata['user_postnr']." ".$userdata['user_distrikt']."


  Telefon: ".$userdata['user_phone']."


   
  Bilmærke:  ".$userdata['user_carmodel']." ".$userdata['user_cartype']."

Reg.nr.: ".$userdata['user_number']."
 
 
'

";
 
echo "''";
 
echo "''";
 
echo "''";
 
?>
 



www.lemviginfo.dk/platuglerne_ikon2.gif www.lemviginfo.dk/images/lemviginfo_dk.gif [url=http://www.lemvig.info][img]http://www.lemviginfo.dk/image
 
http://www.lemvig.info/redirect.php
esig
Hej Tony. Undskyld jeg først svare nu, men kan ikke forstå jeg ikke er blevet underrettet om at der var nye svar.

Men tusind tak for dit svar, det kunne bruges, måtte dog lige rette stien til no avvitar

Wink
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
 
www.service-centret.dk
Spring til debat: