Navigation
Supportsider
Senest Online
HenningS14:44:17
olelau 2 Dage
helmuth 4 Dage
tyson 5 Dage
zepder 6 Dage
Henrik Bendtsen 2 Uger
flj 3 Uger
orgermer 4 Uger
Didos 5 Uger
BronX 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 172
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
PHP-Fusion - Danmark » PHP-Fusion version 6 » Elementer v6
 Udskriv debat
Element: Tilfældigt billede
offenbach
Ikke for at lave forvirring...
eller gå off topic.

Jeg arbejder pt på denne lille sag LINK

Lad lige billederne loade jeg har nok bedt om for mange, men sådan kommer det til at se ud eller ca sådan..
Redigeret af offenbach d. 30-04-2008 11:47
offenbach.dk (min blog pÅ nettet)
 
http://offenbach.dk
Josso
K*** hvor nice. Smile

Der skal bare væren en mulighed for at klikke på det forreste billede, og så ryge ind i albummet. Wink
img186.imageshack.us/img186/7947/macuserbar1oz3.png
 
http://mymix.dk
offenbach
Det er også meningen og der arbejdes på de forskellige små ting der skal implementere det 100% med alle billeder i albummet.
offenbach.dk (min blog pÅ nettet)
 
http://offenbach.dk
olelau
Ser rigtig godt ud offenbach, som altid.
Ole Lauritsen
 
egeberg
Så fik jeg justeret min billedstørrelse. Jeg valgte at at hente thumb2 og så reducere billedet med 40 %.
Super tak for hjælpen.
@offenback. Det ser spænnende ud. Dit projekt vil jeg følge.
 
Renedk77
Har en lille udfordring, hvis I kan lide dem. Vil lige nævne at jeg er total nybegynder og begynde for ca 1 måned siden at rode med at skulle lave en hjemmeside for en motorcykel klub.
Til det vil jeg sige at PHP-fusion er for fedt og nu har jeg lige fundet det her, og I følger med PHP-fusion med at være fede. Tak for alle de elementer jeg indtil nu har stjålet.
Det jeg godt kunne tænke mig med dette element er at den kun tager tilfældige billeder af nogle bestemte billeder. Jeg vil nemlig lave sådan at den kun viser nogle hotte babes på motorcykler og ikke også cykler rundt i alle de andre billeder fra vores køre turer.
Er der nogen der kan finde ud af det???
Hvis der er, så er I bare for seje.
Forresten hvis der er nogen der er interesseret i at se siden så ligger den her indtil videre. Skal lige have redeligeret domænet. http://www.hs-ejendomme.dk/MCFibertex
Redigeret af Renedk77 d. 05-02-2009 02:47
 
www.mc-fibertex.dk
flj
Godt at du kan lide systemet.

Nu er det jo svært ikke at tage imod en opfording til KUN at få hotte babes på motorcykler, og jeg tror ikke, det er så svært.

Selv om PHP-fusion er smart, så er det ikke lige til at afgøre for programmet, om et tilfældigt billede er en babe eller ej. Eller sagt på en anden måde - du behøver et mere operationelt kriterium for om et billede skal med eller ej.

Det letteste er at lægge de billeder, du vil have med, i et eller flere album, som kun indeholder babes, og så begrænse elementet til kun at vælge billeder derfra. Så skal du bruge numrene på de album, og rette denne ene linie:


$result = dbquery(
"SELECT photo_id, photo_thumb1 FROM ".$db_prefix."photos  WHERE album_id IN (5, 7, 9) ORDER BY RAND() LIMIT 1 ");


hvor (5, 7, 9) erstattes med en liste med numrene på de album, du vil vælge fra.
 
it-norden
Alternativ kan du vælge at vurdere alle billederne med babes som hotte i den medfølgende vurdering (altså ændre sprogfilerne lidt) og så sortere billederne der vises som kun dem der har en hot rating ?
 
http://www.it-norden.dk
Renedk77
flj - har brugt din metode og den virker okay. Takker mange gange. Evt en måde så man kan få den til at skifte kun hver uge???
 
www.mc-fibertex.dk
flj
"Alt kan lade sig gøre" - det er en slags motto her på siden. Spørgsmålet ender altid med hvor langt man vil gå for at det kan lade sig gøre.

I det her tilfælde, så er det RAND() der bestemmer rækkefølgen. Og RAND() genererer tilfældige tal hver gang siden genereres.

Hvis du vil skifte med faste tidsintervaller og sørge for at alle ser det samme billede, er der flere muligheder - men RAND() er ikke en af dem og skal altså "udskiftes".

Én mulighed er at se hvor mange billeder der er at vælge mellem, regne ud hvor længe hver skal vises, hvis de skal holde fx et år uden gentagelser, og så vælge det billede, der passer.

Det bliver noget i stil med (ikke testet):


$albums = "5, 7, 9";  // The albums to select from
$dur = 365*24*60*60;  // Time to show all pictures in album (in seconds)

$n = dbcount("(photo_id)", DB_PHOTOS, "album_id IN (".$albums.")"); // No of pictures to select from

$t = (int) ((time()/$dur - time()%$dur)*$n); // Find picture no

$result = dbquery(
"SELECT photo_id, photo_thumb1 FROM ".DB_PHOTOS." WHERE album_id IN (".$albums.") ORDER BY photo_id LIMIT ".$t.",1 ");


Det er altså ikke testet, men jeg har lagt et par kommentarer ind, så du måske kan se ideen.

$albums og $dur rettes til efter behov.
 
Yxos
Lige en kommentar hvis man kører med SAFE MODE = Off:

Hvis man kører med SAFEMODE = Off, som man fx. kan hos Servage.dk, så ligger billederne i sub-folders.
Eksempel.
  • SAFE MODE = On: http://xxx.dk/images/photoalbum/x.jpg
  • SAFE MODE = Off: http://xxx.dk/images/photoalbum/album_n/x.jpg

hvor "n" er albumnummeret.

dette nummer findes heldigvis samme sted som elementet her kigger; nemlig i tabel photos.

Hvis man kører med SAFE MODE = Off, skal man altså lige have en ekstra krølle på elementet:

@openside("Fra fotoalbummet...");
$result = dbquery(
"SELECT photo_id, album_id, photo_thumb1 FROM ".$db_prefix."photos  ORDER BY RAND() LIMIT 1 ");
if (dbrows($result) != 0) {
$data = dbarray($result);
echo "";
}
@closeside();


Måske du kunne finde en den test, som allerede findes i PHP-Fusion, som automatisk finder ud af om safemode er slået til/fra, og kompenserer for det :)
Redigeret af Yxos d. 22-03-2009 11:11
Yxos
 
Yxos
Sådan noget slinger kan jeg bare slet ikke have...!

Hermed elementet, som virker uanset om man har Safemode slået til eller fra :)

@openside("Fra fotoalbummet...");
$result = dbquery(
"SELECT photo_id, album_id, photo_thumb1 FROM ".$db_prefix."photos  ORDER BY RAND() LIMIT 1 ");
if (dbrows($result) != 0) {
$data = dbarray($result);
define("SAFEMODEX", @ini_get("safe_mode") ? true : false);
define("PHOTODIRX", PHOTOS.(!SAFEMODEX ? "album_".$data['album_id']."/" : ""));
echo "";
}
@closeside();

Redigeret af Yxos d. 25-03-2009 15:55
Yxos
 
flj
Dejligt! Tak.

Hvis elementet skulle være helt generelt anvendeligt burde man også rette det til, så det respekterer rettigheder - lige nu tager det rub og stub. I det mindste en ting man skal være opmærksom på.
Redigeret af flj d. 25-03-2009 15:24
 
Philip
Hvordan centrer man det ?
 
Spring til debat: