Navigation
Supportsider
Senest Online
helmuth 2 Dage
Henrik Bendtsen 1 Uge
afoster 2 Uger
djumbo 3 Uger
flj 3 Uger
Kenneth 5 Uger
CarstenP 6 Uger
viklake 6 Uger
HopeyS 7 Uger
AlexF 7 Uger
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 179
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
PHP-Fusion - Danmark » PHP-Fusion version 7 » Brugerfelter v7
 Udskriv debat
Undgå at miste data.
StefanThem
Vi, dvs. motionsklub i Silkeborg, skiftede til PHP-fusion 7 her i september, og vi har været glade for opdateringen, især med de ny deluxe infusions, som rullegardin-menu og deluxe-replikboks (tak til Smokeman).

Vores webmaster ville ikke have fødselsdato og Bopæl (user_location) synlige i deluxe replikboksen, så han bad mig om at se på sagen, jeg udkommenterede nogen linjer i koden til replikboksen og det virkede fint. Samtidigt gik webmasteren ind i administrationen af brugerfelter og valgte "slå fra" Fødselsdato og Bopæl. Dermed blev 680 adresser og datoer slettet ! Efter kode-granskning fandt jeg forklaringen i administration/user_fields.php... jeg blev rystet da jeg så koden... DROP COLUMN 'user_location' !! og så hjælper det ikke meget at slå den til igen --> ADD COLUMN, men dataene er jo væk. Vi havde ikke ventet at dataene blev wipet på denne måde.

Det er ikke for at jamre - men vil skabe fokus på dette så andre kan undgå datatab. Ideen med at tilføje / slette kolonner i users-tabellen er såmænd OK, men brugerfladen burde advare/informere lidt bedre. Oftest kan man vælge ting til/fra uden at miste data.
Jeg ved godt at PHPfusion er Open Source, og jeg beklager at jeg ikke bidrager med udviklingen. Stor respekt for dem der gør, for det er skam et flot system ! Og fantastisk udvikling i de sidste uger og fremtiden ser lovende ud. Jeg skal være webmaster for en anden idrætsklub og ingen tvivl om at vi vil benytte PHP-fusion.
Vær hilset, Stefan Thordarson
 
http://www.smt-silkeborg.dk
flj
Det synes jeg er en relevant kommentar. Der er ingen advarsel om datatab/sletning og det står heller ikke omtalt i brugerhåndbogen.

Jeg vil foreslå dig, at du beskriver det på dev.php-fusion.co.uk og foreslår det rettet i en kommende udgave. Du skal lige registrere dig først.

Generelt er det alletiders mulighed for at være med til at præge php-fusion og du får direkte kontakt til udviklerne.
 
StefanThem
Good idea Smile Har lige indsat post til udviklerne http://dev.php-fusion.co.uk/infusions...tem_id=199
 
http://www.smt-silkeborg.dk
flj
Ja, og jeg kan se at Starefossen har været hurtig: Den er accepteret til at komme med i v7.02.
 
StefanThem
Det lyder rigtigt godt. Tak for sparringen på denne sag flj Wink
 
http://www.smt-silkeborg.dk
flj
Tak - men sandelig så lidt fra min side Smile

Synes den nye mod's side er et godt initiativ, og vil opfordre alle, der har lyst, til at bidrage med gode ideer, dikussion, mv
 
Spring til debat: